diumenge, 27 d’octubre del 2013

Actualitat Esportiva a Barcelona

L'esport ajuda a créixer

En referència a la notícia publicada a l'edició digital del diari la Vanguardia, Barcelona facilita que 160.200 infants i joves el practiquin dins i fora de l'horari escolar i es fomenta la participació dels nens i joves amb discapacitat en totes les activitats 

A l’escola 
Enguany 233 centres educatius (11 més que el 2012) s’han inscrit al programa “L’escola fa esport a la ciutat”. Gràcies a aquest, 70.000 estudiants (10.500 més que el curs passat) podran participar en alguna de les trenta-sis propostes diferents.
Entre les novetats d’aquesta edició destaquen activitats vinculades a grans esdeveniments que tindran lloc a la ciutat, com “Esports d’acció”, i “Cavall i esport” (amb motiu de la Barcelona Equestrian Challenge), que permetrà donar a conèixer el món dels cavalls als joves. També s’han creat noves modalitatsper apropar els infants a esports poc coneguts o practicats com el beisbol i el rugbi, o per promocionar el tennis, l’atletisme o el pentatló, entre altres.  

Pel que fa als nostres alumnes, el curs de 2n de Primària, participarem el proper 1 d'Abril, per segona vegada, a l'activitat Dansa Ara.
Una activitat que començarem a preparar amb els nostres alumnes quan tanquem el 1r Trimestre d'aquest curs 2013/14.

Per a llegir més...aquí teniu la notícia sencera.


Destacar també l'implicació de la ciutat de Barcelona, en promoure el fitness i la pràctica esportiva en els diferents centres especialitzats de la ciutat, amb activitats com el "Fitness Day" realitzada ahir diumenge al Passeig de Gràcia.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada